O nama

Ulaganje u znanje i nove, savremene tehnologije predstavlja osnovu za uspešno poslovanje i moto preduzeća Zodax d.o.o. Beograd.

Kompanija FLIR Systems, svetski lider u proizvodnji i implementaciji termalnih kamera i drugih sistema je ukazala poverenje mladom timu preduzeća Zodax, zahvaljujući visoko pokazanom stepenu stručnosti procesima obuke i sertifikacije, a na osnovu pokazanih rezultata na tržištu bivše Jugslavije.

Znanje kao i mnogo puta do sada je uslovilo da smo i u kompaniji ServersCheck dobili strateškog partnera u distribuciji senzora za zaštitu server sala, data centara, baznih stanica. Pored gore navedenog svoje aktivnosti smo fokusirali i na preventivnoj zaštiti strateških sistema u oblasti energetike, u hemijskoj i farmaceutskoj industriji, telekomunikacijama u oblasti transporta i ostalim sistemima od strateške važnosti za razvoj regiona, a kroz primenu i implementaciju savremenih tehnologija.

Kroz aktivno učešće u različitim aktivnostima promocije i u saradnji sa Privrednim komorama Srbije, Crne Gore i Makedonije, a kroz zastupstvo najstarije sajamske institucije Messe Frankfurt GmbH promovišemo privredu regiona na svim sajamskim manifestacijama u organizaciji Messe Frankfurt GmbH, kako u Frankfurtu, tako i širom sveta gde je organizator frankfurtski sajam. Možemo slobodno reći da svojim aktivnostima pokrivamo sve privredne grane i možemo se pohvaliti velikim rezultatima, bez obzira na sve političko-ekonomske probleme na makro i mikro planu sa kojima se susrećemo na gore navedenim tržištima, zajedno sa našim izlagačima i stručnim posetiocima koji shvataju da je sajamska poseta ili izlaganje investicija u svetliju budućnost.

Profesionalnim odnosom prema korisnicima roba i usluga stekli smo poverenje i što je najbitnije za nas prijatelje za ceo život.

Život!!! Šta je to???

Kod nas i sa nama, poštujući tradiciju i specifičnost svakog regiona, firme, čoveka, život i posao predstavljaju zadovoljstvo.

Budite i Vi deo tog zadovoljstva. Očekujemo Vas.

Vaš Zodax