O nama

O nama

Poštovani,

Dobro došli na web prezentaciju privrednog društva Zodax d.o.o. Beograd (u daljem tekstu Zodax), osnovano 1999. godine.  Od samog početka, Zodax je posvećen kvalitetu svojih usluga, zadovoljstvu svojih zaposlenih i naravno zadovoljstvu klijenata. Osnovu svoje delatnosti bazirali smo na konstantnom usavršavanju i primeni najsavremenijih tehnologija.

Sa godinama, poslovanje se konstantno širilo. Prodajom roba i usluga, inžinjeringom, konslatingom,… vrednim, marljivim radom danas smo na svetskom tržištu prepoznati kao pouzdani partneri od strane velikih svetskih kompanija, velikih regionalnih kompanija i naravno domaćih kompanija i institucija kao što su Privredna Komora Srbije, Regionalne Privredne Komore, Razvojna Agencija Srbije,…

Kroz zastupstvo jedne od vodećih u svetu i jednu od najstarijih sajamskih institucija Messe Frankfurt GmbH, konstantno radimo na promociji privreda Republike Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije na sajamovima koje Messe Frankfurt GmbH organizuje kako u Frankfurtu, tako i u 113 zemalja širom sveta iz različitih grana industrije.

Uspešnim, desetogodišnjim, poslovnim odnosom  sa kompanijom Flir Systems, svetskim liderom u proizvodnji i distribuciji termovizijskih kamera, dostigli smo nivo FLIR PREMIUM PARTNER-a za tržita Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH i postali prvi centar za servisiranje bezbednosnih termovizijskih kamera.

IT infrastruktura, komunikacioni sistemi, su samo deo primene sistema senzora, aplikativnog softvera ServersCheck-a za zaštitu opreme Baznih stanica, Server sala.

Nano tehnologija, budućnost, nenapisane stranice za mlade naraštaje… Postignuto do sada u saradnji sa srpskim privrednim društvom SpeedUp International pročitajte u delu proizvodi…

Mlad i edukovan kadar, svojim odlukama, zadatim poslovnim ciljevima, vodeći se politikom kvaliteta implementiralo je sledeće ISO standarde:

  • ISO 9001 : 2015,
  • ISO 14001 : 2015,
  • ISO 45001 : 2018,
  • ISO 27001 : 2013.

Nadamo se da će Vam pružene informacije, roba i usluge prikazane na sajtu pomoći u realizaciji Vaših projekata. Rado ćemo izaći u susret svim Vašim zahtevima.

Iskreno Vaš

Zodax Tim