...
loader image

Proizvodi

Teledyne FLIR

Primena termovizije je široka, pa je Teledyne FLIR specijalno dizajnirao i prilagodio termalne kamere za svaki segment posebno. Tako je termovizija našla svoju primenu u oblasti: bezbednost, automatizacija i kontrola proizvodnih procesa, borba sa vatrom, lov, spašavanje ljudi, inteligentni transportni sistemi i pametni gradovi, inspekcije električnih instalacija i energetska efikasnosti, detekcija curenja gasova, detekcija povišene telesne temperature, naučna istraživanja itd.

NOVO – Mine Media – TV i Video oprema

MiNE Media

Kompanija MiNEMedia prepoznata je kao vodeća u oblasti proizvodnje video striming uređaja. MiNEMedia obezbediće Vam najkvalitetnji video striming putem klauda, Wi-Fi, 3G/4G/5G mreže i eterneta. Suština uređaja je da obezbedi što kvalitetni, brži i sigurniji striming kako bi prenos bio na najvišem nivou.

Novosti | Akcije

Mine-Media-Multi-Network-Decoder-A318H-A320H

MiNE Media A318H | A320H

5G Multi-Network Aggregation Decoder

Mine-Media-Cedar-C3-4g-5g-bonding-router

MiNE Media | CEDAR C3

4G/5G Bonding Router

Mine-Media-Video-Receiving-Server-727

MiNE Media 727

Network Aggregator Video Receiving Server

MiNE Media Q8

4G/5G Live BONDING ENCODER

ServersCheck

Servers Check vodeća svetska firma u proizvodnji sistema za zaštitu servera, servernih sala, baznih stanica itd. Široku primenu svojih proizvod obezbeđuje kvalitetom i garantovanim uspehom. Budite upućeni u savremene tehnologije, ali pre svega na bezbedan i siguran način.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.