...
loader image

Sajamske usluge

Kao zastupnici jedne od vodećih i najstarijih sajamski institucija, Messe Frankfurt GmbH, pružamo usluge oganizovanja sajamskih nastupa, organizacije kongresa, kako preduzećima iz Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Takođe organizujemo posete svim sajamskim manifestanijama koje pruža Messe Frankfurt GmbH u Nemačkoj i širom sveta.

Organizujemo press konferencija za medije, novinare kako bi na što bolji i efikasniji način promovisali privredu i proizvode naših izlagača.

Sajmovi robe široke potrošnje

Predmeti za svakodnevnu upotrebu, posebnog unikatnog dizajna idealni su za velik tržišta. Sajamski brendovi PaperworldNordstil, Ambiente, Christmasworld, Creativeworld, Beautyworld pružiće Vam priliku da svoje poslovanje podignete na viši nivo.

 

Tehnologija gradnje

Pametne zgrade, umrežavanje, sigurnost snabdevanja, dizajn i održivo korišćenje resursa glavne su teme ove grupe sajmova, od koji se posebno izdvajaju ISH i Light + Building.

 

Sektor bezbednosti i sigurnosti

Messe Frankfurt GmbH jedna je od vodećih sajamskih organizacija iz oblasti bezednosti. Najveći sajamski brendovi su Intersec i Secutech.

 

Zaštita životne sredine

Rastuće tržištu tehnologija zaštite životne sredine svakako je dobar put kojim treba da se ide. Eco Expo Asia pruža mogućnost njenog ostvareja.

Prehrambena industrija

Glavne teme u industriji su efikasnost resursa, optimizacija proizvodnje, sigurnost hrane, digitalna rešenja i prehrambeni noviteti. Predstvite svoje proizvode na jednom od najstrijih savremenih sajmova IFFA koja se održava od 1949. godine.

 

Tehnologija čišćenja i održavanja tekstila, čiste sobe

Messe Frankfurt GmbH pruža mogućnost izlaganja na tržištima za negu tekstila Texcare International, dok se specijalni sajam Cleanzone fokusira na higijenu i tehnologije čistih prostorija.

Elektronika i automatizacija

Električna automatizacija, integracija sistema u mikroelektroniku, energetska elektronika, inteligentna pogonska tehnologija i upravljanje energijom, sve oblasti dostupne na jednom mestu
SPS – Smart Production Solutions.

Tehnologija proizvodnje i komponenata

Sajmovi iz oblasti optimizacija procesa. Sajamski brendovi: Formnext i RosMould proizvodnja i inteligentni proizvodni procesi, Wire & Cable Guangzhou za žice i kablovsku industriju i Zellcheming Expo za hemijskoju industriju celuloze i papira.

Tehnologija tekstila

Predstavljamo Vam trendove i teme koje pokreću tekstilnu i modnu industriju na preko 50 sajmova širom sveta sa više od 22,500 izlagačkih kompanija i preko 530,000 stručnih posetilaca. Sajamski brendovi: Heimtextil, Techtextil, Texprocess, Texworld i Intertextile

Sektor mobilnosti i logistike

Budućnost automobilske industrije, transportnih sistema, mobilnosti i logistike su pred Vama. Budite u korak sa savremenim tehnologijama, ispred najnovijih trendova, posetite nas na sajmovima Automechanika i Hypermotion.

Zabava i kreativna industrija

Tehnologija proizvodnje, montaže i digitalnog umrežavanja. Sajmovi Musikmesse i Prolight + Sound predstavljaju najnovije trendove u ovoj industriji.

Novosti | Akcije

Sajam Light + building 2024.

03 – 08. mart 2024.

Intersec-Dubai-2024-light+intelligent-building-Middle-East-2024-Messe-Frankfurt-GmbH

Sajam Prolight + Sound 2024.

19 – 22. mart 2024.

Fotodiastasi

Sajam Techtextil 2024.

23. – 26. april 2024.

Interior-decoration-jlv-2024.-MesseFrankfurts-Serbia-Zodax-Beograd-Ambiente

Sajam Texprocess 2024.

23. – 26. april 2024.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.