loader image

NOVOGODIŠNJA AKCIJA OD 15% DO 25% POPUSTA – VAŽI DO 31.12.2022.

TeledyneFlir

FLIR je globalni lider u dizajnu, proizvodnji, prodaji i distribuciji termalnih kamera. U 2021. je preuzet od strane Teledyne Technologies od kada je i preimenovan u Teledyne FLIR. Posluje na lokacijama širom sveta i zapošljava preko 3.000 radnika.

Primena termovizije je široka, pa je Teledyne FLIR specijalno dizajnirao i prilagodio termalne kamere za svaki segment posebno. Tako je termovizija našla svoju primenu u oblasti: bezbednost, automatizacija i kontrola proizvodnih procesa, borba sa vatrom, lov, spašavanje ljudi, inteligentni transportni sistemi i pametni gradovi, inspekcije električnih instalacija i energetska efikasnosti, detekcija curenja gasova, detekcija povišene telesne temperature, naučna istraživanja itd.

Zodax kao dugogodišnji regionalni partner Teledyne FLIR-a je tu da Vam da stručne savete, odgovori na pitanja, pronađe optmalno rešenje za problem koji imate, izvrši prezentaciju i demonstraciju rešenja za koja ste zainteresovani, pomogne u realizaciji projekta i pruži postprodajnu podršku u vidu održavanja sistema kao i servisiranja i kalibracije opreme kada je to potrebno.

Proizvodi >

Opširnije na flir.eu >

Bezbednost i zaštita

Važi do 31.12.2022. za robu na stanju

Protivpožarna zaštita

Važi do 31.12.2022. za robu na stanju

ITS

Važi do 31.12.2022. za robu na stanju

PVS

Važi do 31.12.2022. za robu na stanju