+381 (11) 3220-600 info@zodax.rs

TeledyneFlir

FLIR je globalni lider u dizajnu, proizvodnji, prodaji i distribuciji termalnih kamera. U 2021. je preuzet od strane Teledyne Technologies od kada je i preimenovan u Teledyne FLIR. Posluje na lokacijama širom sveta i zapošljava preko 3.000 radnika.

Primena termovizije je široka, pa je Teledyne FLIR specijalno dizajnirao i prilagodio termalne kamere za svaki segment posebno. Tako je termovizija našla svoju primenu u oblasti: bezbednost, automatizacija i kontrola proizvodnih procesa, borba sa vatrom, lov, spašavanje ljudi, inteligentni transportni sistemi i pametni gradovi, inspekcije električnih instalacija i energetska efikasnosti, detekcija curenja gasova, detekcija povišene telesne temperature, naučna istraživanja itd.

Zodax kao dugogodišnji regionalni partner Teledyne FLIR-a je tu da Vam da stručne savete, odgovori na pitanja, pronađe optmalno rešenje za problem koji imate, izvrši prezentaciju i demonstraciju rešenja za koja ste zainteresovani, pomogne u realizaciji projekta i pruži postprodajnu podršku u vidu održavanja sistema kao i servisiranja i kalibracije opreme kada je to potrebno.

Opširnije >

ITS - termalna zaštita i bezbednost puteva

ITS - bezbednost na putu

Globalni lider termografije i termovizije

EST/EBT detekcija

Zaštita 24/7

ITS Autoput 2022.

Beograd – Novi Pazar 2025.

ITS Autoput 2022.

Beograd – Novi Pazar 2025.

ITS Autoput 2022.

Beograd – Novi Pazar 2025.

ITS Autoput 2022.

Beograd – Novi Pazar 2025.